Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Cetăţeni străini prinși într-o semiremorcă la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat optsprezece cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR, respectiv pe la ,,zona verde”.

*În data de 16.03.2024, în jurul orei 04:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Polonia. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, băuturi răcoritoare pentru o societate comercială din Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, printre bunurile transportate, paisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Iran, Irak și Turcia, unii dintre aceștia fiind intrați legal, iar alții fiind solicitanți de azil în România.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *