Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Grup organizat de traficanți de migranți destructurat de DIICOT

VIDEO/Grup organizat de traficanți de migranți destructurat de DIICOT

La data de 03.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea a 10 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat și trafic de migranți, în formă continuată.

S-a reținut faptul că în perioada ianuarie – iunie 2023, inculpații au desfășurat activități de racolare, îndrumare, transportare și adăpostire a mai multor migranți, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, cu Ungaria, pentru a obține foloase patrimoniale importante.

Pe durata transporturilor, migranților li s-au pus în pericol viața și sănătatea, întrucât erau adăpostiți în cuști metalice sudate sub șasiul autoutilitarelor.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate sisteme informatice, telefoane mobile, înscrisuri și sume de bani.

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *