Ziarul care ține cu românul

Video/Poveste din cartierele Hipodrom – M-au batut polițiștii sau nu m-au bătut?

Triunghiul Bermudelor, o poveste din cartierele Hipodrom – M-au batut polițiștii, dar, de fapt, nu m-au bătut.

În noaptea de 23/24 martie 2024, domnul Rehejeh cetățean român, a semnalat redacției noastre că a fost victima unor rele tratamente aplicate domniei sale de către ,,faimoșii  polițiști de la Secția 1 Poliție Urbană Sibiu și că este la Serviciul UPU Sibiu din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sibiu pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Am mers la unitatea spitalicească și iată interviul acordat de către acest domn, cetățean român de naționalitate siriană.

Video 1:

De ce sunt faimoși polițiștii de la secția 1 Poliție?

În septembrie 2023, în presa locală se semnala faptul că polițiștii Secției 1 poliție (cei din Hipodroame) ar fi fost victimele infracțiunii de ultraj.

Cam așa arăta autorul infracțiunii de ultraj.

Sursa: https://sibiuindependent.ro/2023/09/28/drepturile-omului-politist-sibian-acuzat-de-bataie-victima-acuzata-de-ultraj/

La domnul Rehejeh, conform fotografiilor și video-urilor pe care domnia sa ni le -a trimis, daunele fizice sunt mai reduse.

Intervenție la Spital trasă la indigo cu cazul din septembrie 2023

La fel ca în septembrie 2023, după două ore de la întâlnirea contondentă cu polițiștii Secției 1 Poliție, Rehejeh a fost luat de către mai mulți polițiști de la Secția 1 Poliție, fără a i se acorda îngrijirile medicale (așa zicea el în video de mai jos).

La fel ca în septembrie 2023, polițiștii care au venit la UPU au fost indicați de către victimă ca fiind agresorii.

Video 2 cu polițiștii veniți la spital

Bilanțul aventurii nocturne conform purtătorului de cuvânt:

Fața nevăzută a poveștii:

Unul dintre polițiștii din video a afirmat în prezența personalului medical că reprezentantul Ziua Online prezent în aceea seară urmeză să fie arestat.

Acum noi nu știm dacă arestarea asta avea legătură cu solicitările domnului prefect Mircea Dorin Crețu ,,de a ne cunoaște mai bine”, sau era doar dorința domnului polițist în chestiune.

Cert este că undeva pe parcursul acelei nopți, stimabilul Rehejeh a formulat către polițiști o amenințare care aceștia au perceput-o ca o amenințare teroristă, asta dacă doamna purtătoar de cuvânt nu ne-a mințit.

Din acest motiv acest material apare cu întârziere deoarece am solicitat Structurii Centrale DIICOT să ne comunice dacă a fost înregistrat un astfel de dosar la structura teritorială Sibiu a DIICOT.

Cât de credibilă a fost posibila amenințare teroristă?

Noi la început am considerat o glumă având în vedere că domnul Rehejeh este doar un shaormar.

Cum shaorma este pentru polițiștii români echivalentul gogoșilor pentru polițiștii americani, am zis că i-o fi amenințat că le pune ceva în shaorma.

Dar, atunci când am primit acest mesaj, am început să facem verificări.

Cine este Rehejeh, este fratele doamnei Fawzia Rehejeh care, în anul 2021 a înființat Centrul Cultural Arab în Sibiu, doamna fiind o vedetă locală în mass – media din Sibiu

https://sibiu100.ro/interviu/fawzia-rehejeh-tanara-ce-aduce-lumea-araba-aproape-de-sibieni/

https://www.oradesibiu.ro/2021/04/06/poveste-de-viata-fawzia-s-a-mutat-la-sibiu-din-cauza-razboiului-este-mai-mult-decat-a-doua-casa/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1617697785

https://www.oradesibiu.ro/2023/07/24/organizatorii-festivalului-culturii-arabe-din-sibiu-dupa-atacul-cu-oua-un-gest-extrem-de-vulgar-si-inacceptabil/

https://levant-fast-food-shaorma.eatbu.com/?lang=roFawzia Rehejeh

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *