Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Ţigări de contrabandă descoperite în pereții unei nave

VIDEO/Ţigări de contrabandă descoperite în pereții unei nave din Libia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, însoţiţi de un câine de serviciu, au reuşit să identifice o cantitate de ţigări de contrabandă ascunsă, în mod inedit, în pereţii unei nave sosită în Portul Midia, din Libia. Trei membri ai echipajului, cetăţeni români, sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări.

Nava ancorase în Portul Midia în data de 11 septembrie a.c., iar, la controlul efectuat de poliţiştii de frontieră a participat şi un câine de serviciu pentru detectarea produselor din tutun (țigări și alte produse din tutun).

Astfel, în magaziile de balast situate în pereţii navei, au fost găsite peste 120 cartoane țigarete diverse mărci, ascunse în compartimente construite special în acest scop.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 1.387 pachete de țigări, diverse mărci, în valoare totală de aprox. 27.740 lei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă faţă de 3 membri ai echipajului, cetățeni români, care au declarat faptul că țigările le aparțin în mod egal. Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *