Ziarul care ține cu românul

VIDEO / Traficant de droguri prins în flagrant cu 500g de canabis

La data de 09.06.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat,  cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic  de droguri de risc și mare risc și tentativă la infracțiunea de trafic internațional de droguri de mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, inculpatul a fost prins în flagrant având asupra sa cantitatea de 500 de grame canabis.
În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2021 – iunie 2023, inculpatul a comercializat droguri de risc și  mare risc către consumatori de pe raza județului Dolj.

De asemenea, în baza colaborării cu autoritățile judiciare germane, a fost depistată și indisponibilizată cantitatea de 200 comprimate ecstasy, a căror contravaloare a fost achitată de către inculpat în cryptomonede.

La data de 10. 06.2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj,  cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *