Ziarul care ține cu românul

Violență domestică, reținere 24 de ore

La data de 28 martie a.c., un bărbat în vârstă de 50 de ani, din satul Tălmăcel a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu. Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

În fapt, la data de 26 martie a.c., o femeie din localitatea Tălmăcel a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând că este agresată de către concubin. În urma evaluării situației conflictuale, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care, timp de 5 zile, s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță de 50 de metri față de femeie și față de locuința acesteia.

În noaptea de 26/27 martie a.c., femeia a solicitat din nou intervenția polițiștilor, bărbatul fiind depistat în locuința femeii după ce ar fi spart un geam pentru a pătrunde în casă.

La data de 28 martie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *