Ziarul care ține cu românul

Violențele în comuna Roșia continuă – Arestat pentru o bătaie aplicată

Violențele în comuna Roșia continuă - Arestat pentru o bătaie aplicată

Violențele în comuna Roșia continuă, după ce un bărbat și-a agresat copii vitregi și nevasta a fost arestat.

La data de 17 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 19,30, prin apel 112, o femeie domiciliată în comuna Roșia, a sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că, în aceeași seară, în jurul orei 19,00, ar fi fost agresată de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că împotriva bărbatului Judecătoria Sibiu a emis un ordin de protecție, ordin pe care bărbatul l-ar fi încălcat, apropiindu-se de soția sa la o distanță mai mică de 100 de metri și agresând-o.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse de instanță.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *