Ziarul care ține cu românul

„Ziua Internațională a Cititului Împreună“ va fi marcată la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcţia pentru Cultură, va organiza în perioada 6 – 7 februarie 2024, la Biblioteca Municipală „St. L. Roth“ un cerc de lectură dedicat Zilei Internaționale a Cititului Împreună.

În data de 6 februarie, invitații evenimentului sunt preșcolarii grupelor mari „Veverițe“ și „Buburuze“ ai Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 12, coordonați de către doamnele educatoare Aurelia Popescu, Lidia Istrate, Cristina Pușcă și Adina Papară, care vor citi povești copiilor, ajutându-i astfel să descopere noi prieteni prin intermediul cărților.

Miercuri, 7 februarie, la sediul bibliotecii vor fi prezenți elevii clasei a II-a ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“, coordonați de către doamna Camelia Ciugudean, profesor pentru învățământ primar.

Copiii vor citi timp de o oră cărțile lor preferate, urmând ca apoi să își motiveze alegerile și să recomande colegilor lecturarea acestora.

Scopul întregii manifestări, marcată de milioane de oameni de pe întregul mapamond, este de a promova lectura și pasiunea pentru citit, de conștientizare a rolului cărții în viața noastră, de stimulare a imaginației și a îmbogățirii vocabularului, acestea fiind elemente necesare dezvoltării personale, indiferent de vârstă.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *