Ziarul care ține cu românul

Hai Edu Hârtibaciu și Asociației Hai din pantofi în bocanci

Scopul Asociației Hai din pantofi în bocanci este unul nepatrimonial. Până acum au desfășurat activități de ajutorare umanitară, au contribuit la îngrijirea persoanelor aflate în suferință, în special în mediul rural, au oferit ajutoare materiale copiilor, bătrânilor și multor persoane aflate în situații mai puțin fericite.

Membrii asociației au experiență în domeniul cultural și educațional fiind preocupați de dezvoltarea unei educații de calitate pentru copiii din mediul rural.

Un alt atu îl reprezintă faptul că o parte din membrii asociației locuiesc în satul Cașolț fiind la curent cu nevoile membrilor comunității.

Prin intermediul acestui proiect își propun să dezvolte un centru educational modern, bazat pe experiențe culturale care să deschidă orizonturile și apetitul elevilor spre cunoaștere (în special a istoriei locale, a activităților generatoare de plus valoare în cadrul comunităților în care trăiesc). În primă fază au în vedere amenajarea unui spațiu propice desfășurării activităților educaționale precum și crearea unei biblioteci (o mare parte dintre bibliotecile sătești au fost închise după anul 1990).

Acest proiect va fi dezvoltat, pentru început, în satul Cașolț, localitate aparținătoare comunei Roșia, aflată în imediata vecinătate a municipiului Sibiu.

„Cu acest prilej dorim să anunțăm debutul colaborării cu compania GLS România, care a devenit, de curând, partenerul principal în implementarea proiectelor Asociației Hai din pantofi în bocanci.

Tot în această perioadă proiectul nostru a fost acceptat pe lista inițiativelor civice care vor beneficia de sprijin în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, care se va desfășura în perioada 4-5 iunie 2022. Vă așteptăm să alergați alături de noi ori să susțineți financiar proiectul Hai Edu Hârtibaciu‟ a precizat președintele Asociației Hai din pantofi în bocanci, Margot Elwine Menning.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *