Anchete jurnalistice

950 ha de padure din Vurpar la mila Prefecturii Sibiu?

In urma investigatiei jurnalistice, se pare ca Gheorghe Popa cosilierul AUR al comunei Vurpar si cu inca 5 consilieri, unul chiar din partidul PER, au semnat rezilierea contractului cu actualul ocol silvic din judetul Sibiu, potrivit surselor, scopul acestor consilieri fiind deservirea propriilor interese.

Datorita implicarii ecologistilor, la apelul facut de publicatia Ziua Online, padurea va ramane tot la Ocolul Silvic din judetul Sibiu, fapt ce zguduie probabil mafia lemnului din zona.

Acuzatii grave in mediul online

In urma reactilor aparute dupa publicarea articolului consilierul-aur-din-vurpar-doreste-mutarea-padurii-in-valcea, localnicii au inceput sa explice cu lux de amanunte si sa isi verse supararile cu modul de operare al consilierului AUR si al reprezentantilor din domeniul silvic.

De exemplu, consilierul este acuzat ca ar avea un gater si mai multe magazine, ravnind acum la padurea de stejari a vurparenilor.

Stejarul din Vurpar slabiciunea padurarilor?

Acuzatiile se indreapta si catre alte persoane implicate, iar prin aceste mesaje, observam ca padurea de stejar este ravnita de anumiti alesi.

In Vurpar, localnicii fara lemne de foc

Precizam faptul ca la ora actuala, localnicii comunei Vurpar au ramas fara lemne de foc din cauza acestui proiect initiat de Popa Gheorghe.

NU UITA!!!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!