Alegeri la TSD Sibiu – Mihai Ghigiu susține singurul candidat cu emoții?

Într-un cadru discret și deloc mediatizat, parcă s-ar ascunde ceva, alegerile din cadrul organizației TSD Sibiu ar trebui să aibă loc sâmbătă 18.11.2023 ora 11.00 unde, evenimentul va aduce noi surprize.

Șeful partidului Bogdan Trif cu mandatul expirat, potrivit surselor, își așterne liniștea prin punerea în funcție a propriilor oameni, pentru ca domnul Marcel Ciolacu să nu mai poată contesta organizația din orașul președintelui?

Șeful Cancelariei Primului Ministru Mihai Ghigiu vine la Sibiu

Într-un eveniment la fel de discret precum celelalte alegeri din partid, atenția s-a îndreptat către  Șeful Cancelariei Primului Ministru, Mihai Ghigiu care va fi prezent la Sibiu.

Foto: Mihai Ghigiu

Cu toate acestea, surprizele nu se opresc aici.

Un aspect care a trecut aproape neobservat, este faptul că aceste alegeri și rezultatele lor vor fi făcute public după câteva zile la fel ca și în cazul alegerilor anterioare.

Asemenea practici nu au fost observate și în alte filiale ale partidului din țară.

PSD – TSD compromis la Sibiu? – Atât de mult valorează un vot în Parlamentul României?

Cu toate acestea, sub aparența de normalitate, zvonurile și nemulțumirile încep să circule în cadrul organizației cât și printre alegători.

Sursa principalei agitații pare să fie legată de modul în care statutul partidului este “călcat în picioare”, potrivit unor surse interne.

Aleșii sibienilor au INTERZIS la alegeri și la partid!?

Foto: Consilieri locali PSD Sibiu Cătălin Stanciu și Alex Popa

Deputatul Trif Bogdan Gheorghe, șeful suprem al partidului, se pare că a luat partidul pe persoană fizică, excluzând aleșii sibienilor prin VOT DEMOCRATIC, Alex Popa și Cătălin Stanciu.

Oare cine contestă SOMA este scos pe linie moartă la Sibiu?

Această tăcere și lipsa de transparență în privința alegerilor din cadrul Tineretul Social Democrat Sibiu (TSD Sibiu) și nu numai, aruncă o umbră asupra modului în care partidul își gestionează procesele interne.

În contextul actual al politicilor din țară, o astfel de situație nu face decât să alimenteze speculațiile și să adauge îngrijorări cu privire la stabilitatea și unitatea partidului.

Rămâne de văzut cum va răspunde conducerea partidului la aceste critici și cum vor gestiona în continuare organizația sibiană care pare a fi o sursă de venit ținând cont de contractele cu Primăriile PSD, SĂ NU UITĂM.

O întrebare creștinescă:

Dacă activitatea domnului Deputat de Sibiu Trif Bogdan Gheorghe este prezentată în felul acesta, ce așteptări sunt vis-a-vis de colegii săi din țară, sau se merge pe principiul cine se aseamănă se adună?

Știrea inițială:

Bogdan Trif nu respectă statutul partidului PSD – Alegeri dubioase?

Revenim:

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *