Bogdan Trif nu respectă statutul partidului PSD – Alegeri dubioase?

Scandal și manipulare în interiorul PSD Sibiu unde, la seniori, Masonul Bichicean a fost înlăturat, locul său fiind luat de distinsa doamnă Georgeta Purima.

Surpriza vine la organizația municipală unde, Avocatul Barac Laura a câștigat mandatul cu mari emoții fiind singura candidată.

Aceste alegeri dovedesc disprețul față de membrii de onoare ai partidului, consilierii locali Alex Popa și Cătălin Stanciu fiind dați uitării de actuala gașcă.

Foto: Bogdan Trif, Sebastian Sebu, Laura Barac.

ARTICOLUL 59 din Statutul PSD – Consilierii Locali PSD au INTERZIS!

(4) Adunarea generală se constituie din toţi membrii organizaţiei; Conferinţa se constuie din delegaţi aleşi în Adunările generale ale organizaţiilor de la nivelul secţiilor de votare.

În ciuda unui statut care ar trebui să asigure transparența și respectul față de membri, Trif pare să ignore complet aceste principii, făcând jocurile politice în spatele ușilor închise.

O problemă majoră este reprezentată de atitudinea față de consilierii locali, membri de onoare ai partidului, care sunt tratați cu un dispreț incredibil.

“Trif, Președintele Deputat, încalcă Statutul Partidului și uzează de putere împotriva consilierilor locali PSD ai Municipiului Sibiu

O săptămână plină pentru Organizația Municipală P.S.D Sibiu care și-a ales echipele Organizației Municipale a Femeilor Social – Democrate (O.F.S.D.) și Organizației Municipale a Seniorilor Social – Democrați Sibiu (O.P.S.D.). La eveniment au fost prezenți și subprefectul Sibiului- Sebastian Șebu, deputatul Bogdan Trif și senatorul Claudiu Mureșan. Sursa: sibiulinimagini.ro

Într-un joc murdar de culise politice, PSD Sibiu a fost martor la schimbări bruște și la o lipsă totală de respect față de membrii de onoare ai partidului.

Unul dintre aspectele cel mai greu de înghițit pentru membrii de partid este comportamentul președintelui deputat Bogdan Trif, care pare să calce în picioare principiile și statutul propriului partid.

Partidul Social Democrat Sibiu preluat ,,pă persoană fizică?

Trif pare să considere că alesul local nu valorează nicio ,,pară chioară în fața combinatiilor interne ale baronilor și foștilor PNL-iști din PSD Sibiu.

Într-o mișcare care ar trebui să îngrijoreze fiecare membru de partid, alegerile din PSD Sibiu par să fie mai degrabă un spectacol de putere și manipulare decât un proces democratic autentic.

Să nu uităm contractele cu primăriile PSD din județ

Este evident că interesele personale și conexiunile interne sunt prioritare în fața respectării membrilor de partid și, mai grav, a statutului propriului partid.

Este momentul ca membrii de partid să se ridice împotriva acestor practici îndoielnice și să ceară transparență și democrație reală în cadrul PSD Sibiu.

Ignorarea statutului partidului și lipsa de respect față de membrii de onoare ar trebui să alarmeze fiecare membru al partidului, iar viitorul partidului depinde acum de modul în care aceste probleme vor fi abordate și rezolvate.

Directorii prezenți la alegerile considerate democratic de un deputat PSD al României

În materialele foto preluate de pe pagina PSD Sibiu, observăm afaceriști cu verze, alții au distrus Bazinul Olimpia și așa mai departe…

Ne cerem scuze dacă am ratat pe cineva.

Statulul Partidului Social Democrat – ARTICOLUL 48

(1) Norma de reprezentare pentru participarea la Conferinţele organizaţiilor judeţene, de sector şi a municipiului Bucureşti, precum şi pentru participarea la Congresul partidului este stabilită în baza unei formule care ia în considerare numărul de membri, rezultatele electorale ale organizaţiilor PSD.
(2) Formula de calcul a Normei de reprezentare se aprobă de către Consiliul Politic Județean, respectiv de către Consiliul Politic Național.

ARTICOLUL 58

Structurile de conducere ale organizaţiei locale sunt:
(1) Adunarea generală sau Conferinţa organizaţiei locale, după caz.
(2) Consiliul Politic al organizaţiei locale, după caz.
(3) Biroul organizaţiei locale.

ARTICOLUL 59 – Consilierii Locali au INTERZIS!

(4) Adunarea generală se constituie din toţi membrii organizaţiei; Conferinţa se constuie din delegaţi aleşi în Adunările generale ale organizaţiilor de la nivelul secţiilor de votare.

ARTICOLUL 60

(4) Adunarea generală sau Conferinţa extraordinară a organizaţiei locale se convoacă pentru exercitarea atribuţiilor statutare, precum şi pentru următoarele situaţii: revocarea sau alegerea preşedintelui, revocarea membrilor sau completarea Biroului; desemnarea delegaţilor la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene sau de sector, după caz, sau pentru analiza rezultatelor obţinute în urma alegerilor.

Arhiva PSD Sibiu:

S-a aruncat un os presei pentru protejarea amantelor și a celor 4 ,,crai” de la Sibiu?

Bazinul Olimpia adus sub orice critică

Sportul sibian condamnat prin distrugerea ,,Bazinul Olimpia”

Bogdan Trif distrage atenția de la Bazinul Olimpia lăudându-l pe Darius Mara

PSD Sibiu înseamnă Bogdan Trif și atât – Atac deschis la presă

George Ceausila implementează doctrina liberală la Arad?

Bogdan Trif ,,păpușa,, perfectă pentru masonul Pavel Bichicean cu metehne comuniste?

Viitorul sef la Tineret domnul Florian Giubega?

Giubega și Trif promovează agresiv partidul PSD pe spatele copiilor cu probleme?

Contracte cu primăriile și spitalele PSD sub umbrela unei iubiri interzise cu un mason?

Cazurile sociale instrumente în campania PSD – TSD Sibiu?

,,Micuții” de la PSD Sibiu atac deschis la libertatea presei

PSD Sibiu exploatează copiii defavorizați pentru a-și promova propriile interese?

Nepotul secretarului PSD Sibiu Pavel Bichicean demisie interpretabilă de la AJPIS Sibiu

Revenim!

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *