Ziarul care ține cu românul

Demantelarea lui Marinescu Cristian – Next level  

Poplaca este comuna din care familia Brad a plecat în S.U.A. .

Poiana Poplăcii este locul din care degrabă șmanglitorul de terenuri, Cristian Marinescu, vrea să facă o Tiki Taka, să completeze ceva teren lipsă prin metoda consacrată a samsarilor imobiliari.

Metoda constă, în primă etapă, în crearea prin Dispoziția Primarului Comunei Poplaca a unei parcele,prin dezlipire din C.F-ul aparținând UAT Comuna Poplaca, terenul nou creat va fi concesionat prin Dispoziția Primarului Comunei Poplaca să fie concesionat direct familiei Marinescu,, pentru a  extinde construcțiile”, și, discret, apoi, în faza a treia a șmecheriei, terenul concesionat va fi  vândut într-o lună, maxim două, pe motiv că vezi doamne, omul a construit pe terenul concesionat (evident un fals).

Marinescu Cristian s-a blindat cu șmecherii pentru a lua ochii autorităților care s-au cam uitat în alte parte.

Norocul tău, măi Marinescule, că personajul lui Ilarion Ciobanu, poplăceanul Brad Ion, nu există în realitate, altfel, poponețul matale, ar cam fi avut de suferit.

Vă invităm să vă înarmați cu răbdare și să plonjăm împreună în lumea pestriță a afacerilor turistice ale domnului Marinescu .

Alba- neagra cu autorizațiile de la Ministerul Turismului

S.C. CHRISTIAN CAR S.R.L. – DEBUTANT  este  o firmă aparținând familiei Marinescu, pe numele acestei firme Ministerul Turismului a emis o autorizație în baza căreia pot fi cazați turiști la ,,Complexul Alpina CASI situat în Poiana Poplăcii”, adică vis a vis de Arena Platoș, în apropierea stațiunii  Păltiniș.

Ce  scrie la poziția  nr. 19650 în tabelul privind structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare clasificate – actualizat în 29.03.2024, postat pe site-ul Ministerului Turismului:

Să le luăm pe rând că pierdem șirul golăniilor lui Marinescu ăsta:

Prima golănie – clasificarea cabană turistică (de fapt, e o dublă golănie, cum veți vedea spre finalul articolului )

Adică, pe înțelesul fiecăruia, Fantasticul Complex Alpina CASI, dotat cu piscină, saună, restaurant, bar, terasă, sală de conferință este clasificată ca fiind cabană, conform documentelor depuse la Ministerul Turismului.

Bun și normal, dar o să ne întrebați care e șmecheria

Complex ori cabană, tot aia este, nu?

Sunt cazați turiști, nu-i așa?!

Păi, diferența este ,în primul rând, la codul CAEN .

Ce este codul CAEN ?

Acronimul CAEN vine de la Clasificarea Activităților din Economia Națională și reprezintă o clasificare statistică națională a activităților economice din România.

Adică TU, pe firma ta poți desfășura activitățile economice prevăzute în codul CAEN al firmei.

Pe înțelesul fiecăruia, structura turistică lui Marinescu, de-i zice el Complex Turistic Alpina Casi, are cod CAEN 5520, adică cabană și cum bine se vede nu poate servi mâncare, băutură și nu poate asigura cazare în spații mobilate cu servicii de curățenie zilnică.

Codul CAEN 5520 include conform: https://www.coduricaen.ro/5520-facilitati-de-cazare-pentru-vacante-si-perioade-de-scurta-durata:

Aceasta clasa include asigurarea cazarii de scurta durata, de obicei zilnica sau saptamânala, pentru vizitatori, în locuinte separate (independente) constând în camere complet mobilate sau spatii pentru servirea mesei si dormit, cu facilități pentru gătit sau bucătării complet echipate.

Aceste servicii se asigura

  • în apartamente
    – locuințe independente, cu mai multe etaje, sau în complexe de clădiri, în bungalow- uri, sau în cabane, case taranesti si casute.

Uneori se asigura si servicii complementare de minim nivel.

Aceasta clasa include servicii de cazare asigurate de:

– tabere de copii si alte case de vacante;
– case de oaspeti si bungalow-uri;
– case țărănești si căsuțe fără servicii de menaj;
– căminele de tineret și refugii montane.

Parcă nu prea seamănă descrierea de mai sus cu realitatea, contemplați fotografia cu Complexul Alpina Casi.

Pe unde or fi Bungalow-urile,refugiile montane și căsuțele Țărănești din certificatul de înmatriculare al firmei , măi Marinescu se pare că ești cam bagabont și umbli cu șmechereli.

 

Ca să poți servi mâncare , băutură , să asiguri servicii de cazare cu servicii de curățenie zilnică, sală de conferință , piscină , saună , terasă  trebuie să ai cod CAEN 5510 Hoteluri si alte facilitati de cazare similare

Codul CAEN 5510 include:

Aceasta clasa include asigurarea cazarii de scurta durata, de obicei zilnica sau saptamânala, pentru vizitatori. Cazarea este asigurata în camere de oaspeti si apartamente mobilate, uneori prevazute cu chicinete. Unitatile clasificate aici asigura servicii zilnice de curatenie si ofera musafirilor o gama de servicii suplimentare cum ar fi servicii de asigurare a hranei si bauturilor, parcare, servicii de spalatorie, camere de gimnastica si piscine, facilitati recreative si facilitati pentru conferinte si conventii. Aceasta clasa include servicii de cazare furnizate de:
– hoteluri
– hoteluri din statiuni balneare
– hoteluri cu apartamente
– moteluri

Golănia numărul 2 – marca Cristian Marinescu

Conform autorizației emise de Ministerul Turismului Cabana lui Marinescu pe care el o alintă Complexul Alpina Casi, are numele de Alpina și atât.

Acest fapt îi impune lui Marinescu să folosească denumirea de Alpina nu toate denumirile alea ale lui Casiana Complex Turistic&Spa, ba Pensiunea Casi Păltiniș, ba Complex Turistic Alpina Casi.

De ce nu o face ?

Exegetul năsucurilor din politică a încercat săracu’ șă explice așa mai bolborosit, scrâșnind din dinți în filmulețele lui comice, pline de umor involuntar.

Simplu-la poziția 1304 în tabelul privind structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare clasificate – actualizat în 29.03.2024, postat pe site-ul Ministerului Turismului este autorizată o altă structură de cazare turistică cu numele de Alpina din comuna Rucăr, județul Argeș, care are 8 camere a 16 locuri , este autorizată conform autorizației nr. 22169 din14.04. 2021 și este administrată de către SCPenicos Dan Serv  .

Păi bine, dar autorizația lui Marinescu este mai veche, este din anul 2018, pe când a celor din Argeș este abia din anul 2021.

Corect, da’ Autorizația lui Marinescu e cu belele că nu mai corespunde, uups !

Acesta este motivul pentru care candidatul Cristian Marinescu scrâșnește bâlbâit și strâmbă din năsuc în video-urile alea ale lui în care acuză magistrații și pe o doamnă avocat că sunt nașpa …

 Golănia nr. 3 -marca Cristian Marinescu

Autorizația este eliberată pe numele S.C. CHRISTIAN CAR S.R.L.- DEBUTANT , firma este înfințată în anul 2014.

Surpriză-ce zice legea despre firmele debutant:

Potrivit articolului 6, aliniatul (1), lit. a, din Ordonanța de urgență nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri, cu modificările şi completările ulterioare, calitatea de microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant se pierde, prin efectul legii, “la data de 31 decembrie a anului în care se împlinesc 3 ani de la data înregistrării”.

Astfel, conform aceluiaşi articol, aliniatul (2), „în termen de cel mult 45 de zile lucrătoare de la pierderea calităţii de microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant, societatea respectivă are obligaţia să procedeze la schimbarea denumirii potrivit prevederilor art. 36 din Legea nr. 26/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”.

Prin urmare, reprezentantul societăţii se va prezenta la oficiul registrului comerțului de pe lângă tribunalul unde şi-a declarat sediul social, în termen de cel mult 45 de zile lucrătoare de la data la care se împlinesc 3 ani de la înmatricularea societății, în vederea schimbării denumirii.

Numai în 29.03.2019 a fost  schimbată denumirea firmei din CHRISTIAN CAR – S.R.L.-D., in CHRISTIAN CAR – S.R.L., conform dovezii privind disponibilitatea firmei nr. 8100 din data de 20.02.2019, eliberata de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu, potrivit art. 6 alin 2 din OUG nr. 6/2011, pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

Adică,autorizația eliberată de Ministerul Turismului nu mai e valabilă .

Golănia 4 și Golănia 5 -marca Cristian Marinescu

În  autorizația eliberată de Ministerul Turismului sunt prevăzute 11 spații și un număr de 21 de locuri.

Simpaticul deja Domn’ Marinescu zice în mesajele adresate publicului că are 84 de locuri, 28 de camere și câteodată pe anumite site-uri are chiar 125 de locuri.

Explicația este simplă:

La aceeași adresă mai apare, ce să vezi, o firmă care la această dată are sediul la aceeași adresa la care există și S.C. Christian Car SRL debutant.

La poziția  nr. 19679 în tabelul privind structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare clasificate – actualizat în 29.03.2024, postat pe site-ul Ministerului Turismului.

Matematica elementară ne învață că 43 plus 21 egal 63 de locuri  de cazare.

La camere, o altă ADUNARE ne arată că 16 plus 11 ne dau 27 de camere (spații de cazare).

Problema este ca și CASI asta este tot o cabană turistică și care, ce să vezi, are același vestit cod CAEN, adică, fără papa (mâncare) și ,,beutură”.

Deci,după cum se vede, cabana turistică Casi a avut în medie 2 angajați care au lucrat ca ,,Berilă” pentru 16 camere și 43 de locuri de cazare.

Tare Marinescu ăsta, oare l-a avut ca angajat pe Superman?

Golănia 6 -marca Cristian Marinescu

Casianna – Paltinis | Complex Turistic & Spa  – https://casianna.ro

Pensiunea Casianna – 125 locuri de dormit · Restaurant: 120 locuri | Bar: 80 Locuri | Sala Conferente: 110 locuri · SPA & Piscina Interioara.

Așa sună anunțul de site-ul https://casianna.ro/

La aceste două cabane turistice ale familiei MARINESCU, CONFORM CELOR DOUĂ AUTORIZAȚII EMISE DE MINISTERUL TURISMULUI, ESTE INTERZISĂ servirea de mâncare și de băuturi – conform codului CAEN.

Adică Ministerul Turismului spune cam așa:

În același timp domnul Candidat Marinescu Cristian pe rețelele de socializare:

Bineînțeles, cum banu’ îi ,,ochiul dracului”, degrabă dătătorul de datorii Marinescu Cristian s-a lăcomit și la licitații pe S.E.A.P. cu Case de Cultură Studențești, pe care le-a câștigat oferind cazare și masă studenților.

UPS!Ți-a dat pachet? Mi-a dat, mi-a dat pachet!

Golănia 7 -marca Cristian Marinescu

Vă rugăm să comparați figurile de mai jos, dragi cititori.

După cum se poate constata vizual, COMPARÂND harta CF -ULUI aferent locației turistice păstorite de Marinescu Cristian, acesta a făcut ce știe el mai bine, adică, exact ca în municipiul Sibiu unde vrea să fie primar, a construit și a construit muuult fără autorizație:

Adică sală de conferințe, terasă, piscină, altă terasă, restaurant, bar, un corp de clădire, ce putem spune, om harnic.

Golănia nr. 8 – Marca Marinescu Cristian

Hai să vedem tarifele de la cabana turistică UNDE NU SE SERVEȘTE MÂNCARE și nici alcool

 Tarife:

Cameră dublă mica: de la 180 RON/noapte

Cameră matrimonială (pat king size):  de la 180 RON/noapte

Apartament: de la 180 RON/noapte

Cameră triplă: de la 200 RON/noapte

REDUCERI:

LA GRUPURILE CARE DEPASESC 40 copii, ACORDAM SUPLIMENTAR UN DISCOUNT DE 10%, din PRETURILE AFISATE MAI JOS:

TABERE PALTINIS, jud. Sibiu www.casianna.ro
Complex turistic Casianna Păltiniș,  jud.Sibiu

Suntem FIX vis a vis de pârtia de ski si parcul de distracții Arena Platos!!!!

FIX … EXACT VIS A VIS!

Mai aproape nu există – Oferta excursii & tabere

Prețuri valabile din 15.03.23 pana in 30.08.23

Pentru weekend:

-sâmbătă – duminica – 170 ron (o noapte +3 mese)
-vineri – sâmbătă -150 ron (cazare o noapte+ 3 mese)
-vineri – duminică – 305 ron(cazare 2N+ 5 mese)
-duminică – joi (o noapte cazare+3 mese) – 140 ron
*Pretul/adult este + 30 % !

PRET TABERE : vara 2023

Cazare+ 3 mese/zi-145 ron/copil
Cazare+3 mese/zi-195 ron/adult

OFERIM O GRATUITATE LA 10 platitori si la excursii si la TABERE

Îți vine să dai cu clopu de pământ, mama ,,iei de treabă

POST SCRIPTUM

Pentru a nu vă plictisi, în episoadele viitoare vom afla modul de dobândire, inițial prin concesiune a terenului, cine este proprietarul terenului și al construcțiilor, legătura cu S.R.I, legăturile din trecut cu Agenția Domeniilor Statului.

Vom descoperi împreună ce legi au fost și sunt încălcate și care sunt sancțiunile care trebuie aplicate și de către care autorități.

Vom afla dacă aceste încălcări ale legii sunt și infracțiuni.

FIȚUICA veghează.

Video:

Partea 1:

Demantelarea afacerii Marinescu cel degrabă plătitor de datorii

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Un răspuns

  1. Deci papagalul a cazut in plasa
    Cand Hotul striga Hotii!!!!
    Papagal asa a fost si va ramane acest frustrat ipohondru si viitor “pre mariu”
    Un oltean care sufera de el si face natia de ras!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *