Ziarul care ține cu românul

Directorii DGASPC Sibiu se schimbă, purtătorul de cuvânt rezistă – Rezultate O?

DGASPC Sibiu schimbă directorii, păstrează același purtător de cuvânt, rezultatele sunt cum sunt, iar beneficiarii au de suferit, în timp ce mai marii șefi se plimbă prin Dubai sau prin alte vacanțe exotice.

Sistemul DGASPC din România pare a fi la pământ, iar conducătorii demonstrează că scăldatul în incompetență devine sport național.

Din nefericire, la Sibiu, rezultatele sunt nule în ciuda schimbării directorilor de la doamna Laura Valsan și până în prezent.

DGASPC pro sau contra copiilor și bătrânilor?

În ultimul timp, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a devenit subiectul multor controverse și critici pentru modul său de gestionare și, în mod special, pentru lipsa de rezultate tangibile în asigurarea bunăstării copiilor, bătrânilor și familiilor defavorizate din România.

În ciuda schimbării frecvente a directorilor la conducerea instituției, și aici ne referim la Sibiu, rezultatele au fost în mare parte nule, lăsând multe întrebări fără răspuns.

Directori schimbați la DGASPC Sibiu – Rezultate zero

Schimbarea directorilor a fost un aspect notoriu al DGASPC  în ultimii ani și a demonstrat doar că incompetența este ,,ereditară.

Cu toate acestea, de atunci și până în prezent, am fost martorii unui ciclu de destituiri la vârful DGASPC Sibiu și martorii unor scene de coșmar. (Azilul groazei din sibiu si atrocitatile din interior, Iadul de la Elijah – 11 copii trimisi la munca cu paduchi si neingrijiti etc).

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu rezistă

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu, se pare că a supraviețuit eroic schimbărilor de directori, reușind să justifice lipsa de progres semnificativ în ciuda schimbărilor de conducere.

Aceste schimbări de management au contribuit la o lipsă cronică de stabilitate în implementarea politicii și a strategiilor, ceea ce a dus la frustrare și dezamăgire printre cei care depind de serviciile DGASPC.

Un aspect esențial în evaluarea performanței DGASPC Sibiu este impactul asupra copiilor și bătrânilor aflați în sistem sau cei aflați în situații de risc.

Buget DA calitate BA?

În ciuda alocărilor bugetare, serviciile de asistență socială oferite de DGASPC nu reușesc să îmbunătățească calitatea vieții acestor copii.

Sursa foto: Aantena3

În ciuda sumelor semnificative alocate pentru DGASPC, există preocupări cu privire la modul în care aceste fonduri sunt administrate și dacă ajung în mod eficient la cei care au nevoie de ele.

Oare există suspiciuni de corupție și gestionare defectuoasă a resurselor?

Sursa foto: impact.ro

Și DGASPC Sibiu schimbă directorii că doar este la modă

În concluzie, sistemul DGASPC se află într-o stare precară, iar schimbările frecvente de directori nu au dus la îmbunătățirea situației.

Este esențial ca guvernul și autoritățile competente să ia măsuri pentru a evalua și reforma sistemul DGASPC în mod corespunzător, pentru a asigura bunăstarea copiilor, bătrânilor și familiilor defavorizate din România.

Este nevoie de un efort concertat pentru a asigura că resursele publice sunt folosite în mod responsabil și eficient pentru a oferi protecție și sprijin acolo unde este cel mai mult nevoie.

Revenim:

Arhiva:

Video / Azilul groazei din Sibiu și atrocitățile din interior

Muntean Beatrice purtatorul de cuvant al DGASPC Sibiu induce opinia publica in eroare

Video / Cum arată un azil al groazei fără licență la Sibiu – DGASPC Sibiu amendat

DEZASTRUL REPETABIL. Un raport de 76 de pagini ilustrează falimentul sistemului de protecție a copilului

Drama copilului dispărut de la Elijah continuă – Foamea adevăratul motiv?

Iadul de la ELIJAH – 11 copii trimiși la muncă cu păduchi și neîngrijiți

https://www.turnulsfatului.ro/2021/04/18/detalii-din-centrele-dgaspc-sibiu-furturi-batai-arestari-etnobotanice-distrugeri-neputinta-rdquo-nu-avem-solutii-nu-avem-nimic-rdquo-181544

https://www.turnulsfatului.ro/2023/07/13/in-sibiu-sunt-trei-centre-pentru-persoane-cu-dizabilitati-care-functioneaza-fara-licenta-directorul-dgaspc-sibiu-am-fost-amendati-cu-30-000-de-lei-204345

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/doua-adolescente-de-13-ani-cautate-dupa-ce-au-plecat-dintr-un-centru-de-plasament-din-cisnadie-si-nu-s-au-mai-intors–351915.html

Copiii uitați ai Sibiului – Sunt dați dispăruți de ani de zile, dar tot n-au fost găsiți

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *