Ziarul care ține cu românul

Marinescu Cristian și Casandra – ARTA de a încălca LEGEA și autovictimizarea

Marinescu Cristian și Marinescu Casandra – ARTA  de a încălca mereu LEGEA și de a te văicări că ești nedreptățit.

Cele două personaje devenite familiare cititorilor noștri au în comun, înafara legăturilor de sânge, un apetit nestăvilit de a încălca legea.

Doamna Casandra Marinescu, consul al României la Munchen, a șparlit cu grație o bagatelă de 2200 de metri pătrați lângă Arena Platoș,teren aparținând Comunei Poplaca.

Pe acest teren doamna Consul sau guralivul și un pic cam mincinosul său frate, Marinescu Cristian, a construit piscină, terase, camere de cazare.

Conform Legii 50 /1991,tot ce este construit ilegal pe terenul apartinând comunei Poplaca trebuia demolat imediat, fără hotărâre judecătorească ,pe cheltuiala proprietarului, adică a doamnei consul Marinescu Casandra.

Tupeul – marcă înregistrată a a Familiei Marinescu

Primăria Poplaca, la solicitările noastre, ne-a furnizat următorul Răspuns:

Adică, pe scurt, cu un tupeu demn de cauze mai bune,simpatica noastră, ex SRI -istă ,a dat în judecată Primăria Poplaca pe principiul:

,,proștilor și sărăkiilor, ați măsurat greșit, eu am, de fapt, 3200 de metri pătrați, nu 1000  metri pătrați, că așa vrea mușchiul meu.

Nu contează că a plătit impozit doar pentru 1000 de metri cât are înscriși in cartea funciară, NUU ( frățiorul ei, Cristi Marinescu I -a șoptit la Ureche că are el promisiuni că se rezolvă, pe motiv de … Lions)

Portalul instanțelor de judecată ne spune că s-ar fi facut  o mare expertiză topografică:

Părţi:

Se naște o mare întrebare:

ce expertiză topografică ai nevoie când GOOLE EARTH ne zice direct cum stă treaba, în loc de 1000 de metri pătrați s-au construit clădiri și sunt utilizați 3300 metri pătrați:

Goole map ne arată terenul aparținând micuței ex SRI iste utilizat de frățiorul Cristian Marinescu

Drumul  colorat cu galben pe ambele hărți este strada Stejarului din Poplaca.

Pentru a vizualiza dimensiunile furăciunii,am hașurat cu roșu suprafața șparlită de la comuna Poplaca de către ex SRI-ista, iar cu negru este hașurat ,terenul în suprafață de 1000 metri pătrați a cărui proprietară e Casandra Marinescu.

Se poate observa că terenul doamnei diplomat Casandra Marinescu ,planșa atașată Cărții funciare, are o formă geometrică apropiată de un dreptunghi, Google map îl arată ca un paralelogram neregulat.

Ce s-o fi întâmplat cu instanța de nu a reușit să constate ceea ce un copil de clasa a-V-a poate constata cu ochiul Liber?

Cristian Marinescu se laudă oricui vrea să-l asculte că totul e pe motiv de… LIONS!

Istoria  și Minunile nesfârșite ale terenului și cabanelor lui Casandra Marinescu

Terenul pe care funcționează Complexul Alpina Casi este Proprietatea lui Casandra Marinescu, cele două construcții, adică cabanele, Proprietatea Casandrei Marinescu.

Duduia Diplomat, un pic EX-SRI-istă, le -a înprumutat gratuit (comodat ) la vreo patru firme ( care au ca obiect de activitate cazare turiști )care au punct de lucru pe terenul și cabanele alea, restul construcțiilor, adică sala de conferințe, restaurantul, terasele, piscina fiind construite ILEGAL.

Dar cum a obținut Casandra Marinescu terenul?

Terenul identificat ca fiind înscris în CF 100376 era în anul 2009 vândut domniței cu pricina,era  ba concesionat în anul 2010 * ,adică era proprietatea comunei Poplaca deși apărea vândut, apoi, minune, terenul vândut în anul 2009 lui Casandra Marinescu , redevenit în 2010 proprietatea comunei Poplaca care îl concesionează, dreptul de concesiune  fiind revocat abia în anul 2018 CÂND PROPRIETAR REDEVINE Casandra Marinescu ( adică din 2010 până în 2018 terenul era proprietatea comunei Poplaca pe care l-a concesionat în tot acest timp.)

O bulibășeală care ascunde fapte infracționale prescrise, o afacere cu iz de sulf specifică celor doi, apoi vorbim de autorizațiile de construcție și construcțiile în sine.

Comuna Poplaca ne vorbește în adresă de două autorizații de construire emise în anul 2006, cabane construite în 2008, autorizație de construire în anul 2013, ce mai, faci cu capul dacă le raportezi la datele privind proprietarul terenului.

Cristian Marinescu și Organizația Lions

În CV-ul  public, Cristian Marinescu se laudă că este președinte Lions.

Conform presei locale, la aniversarea a 20 de ani a Clubului Lions Sibiu, Cristian Marinescu era președinte.

,,Clubul Lions Decan Sibiu, în care a activat și preşedintele Klaus Iohannis, a aniversat 20 de ani de existență.

Momentul festiv a inclus o recepție în curtea interioară a Primăriei Sibiu, al cărei amfitrion a fost președintele Clubului Lions Decan Sibiu, omul de afaceri Cristian Marinescu, desfășurată vineri, 4 noiembrie, în cadrul căreia s-au acordat diplome speciale.

Invitați speciali au fost, între alții, viceprimarul Corina Bokor…!”

Sursa: https://mesageruldesibiu.ro/leii-sibieni-fac-istorie/

Marinescu Cristian – intangibil datorită legăturilor sale  cu conducerea Curții  de Apel Alba !?

Candidatul Marinescu Cristian s-ar fi lăudat în anturajul său că prin legăturile pe care le-ar avea la Curtea de Apel Alba, orice proces împotriva sa ,sau a intereselor familiei sale, nu ar avea nicio șansă la instanțele situate pe raza de competență a Curții de Apel Alba.

Colegii noștrii din presa scrisă au evidențiat aceste legături:

…Printre membrii Club Lions Decan Sibiu se află și un afacerist și politician despre care presa locală a scris că și-ar fi impus rudele la conducerea unor instituții ale statului.

Acesta a fost, de asemenea, președinte al clubului.

Replica de Constanța nota, în 2015, că pe atunci secretarul de stat Cristian Marinescu ar fi țepuit în 2008, cu peste 200.000 de euro, o firmă din Oradea.

„Politicianul a scăpat de urmărirea penală doar după ce a semnat o înţelegere notarială cu creditorul său, în octombrie 2013, prin care se obliga să returneze datoria eşalonat, punând gaj în acest sens mai multe bunuri ale familiei şi apropiaților săi, precum o serie de utilaje din Sibiul natal, executate acum silit.

La acestea se adaugă un apartament din București, într-unul din blocurile lui Robert Negoiţă, unul din liderii politici alături de care Marinescu adoră să se afişeze public, imobil trecut pe numele bunicii sale, Ana Şandor”, scria Replica de Constanța.

Cristian Marinescu este și mason, la fel ca o mare dintre membrii Clubului Lions Sibiu.

De asemenea, a fost președinte al organizației de tineret a PSD Sibiu, iar în mai anul acesta a anunțat înscrierea în Partidul Ecologist.

Liviu Odagiu este președintele Curții de Apel Alba-Iulia, dar și membru în Club Lions Decan Sibiu. Judecătorul nu ascunde această apartenență: o menționează în declarația sa de interese”.

Sursa: https://www.presshub.ro/un-judecator-candidat-la-csm-in-acelasi-club-de-tip-masonic-cu-presedintele-iohannis-225666/

Jignirile, intimidarea, atacurile verbale la adresa membrilor familiei  celor care nu cedează presiunilor – marcă înregistrată Cristian Marinescu.

Două Doamne sunt mai ,, bărbate” decât domnul Bibu, decât Daniela Câmpean,  decât Domnul Primar Budin, decât Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România, decât Domnul Aldea, Șeful Poliției Locale Sibiu, Bokor Corina, membrii ai comunității LGBT, persoanele necăsătorite  și lista poate continua.

Ce au acești oameni în comun?!

Toți au fost jigniți și denigrați, atât ei cât și membrii ai familiilor lor de către ,,campionul Bunului simț,” Candidatul Cristian Marinescu.

Vom urmări aceste acțiuni civile pentru a vedea dacă Justiția va fi imparțială sau dacă Marinescu Cristian, prin intermediul Lions, poate influența înfăptuirea justiției.

Antreprenorul Marinescu Cristian și vina Consiliului Județean

Colegii noștri de la publicația Turnul Sfatului îl citau pe ilustrul Marinescu Cristian: ,,Antreprenorul Cristian Marinescu, care are o afacere în turism în imediata apropiere, este de părere că o parte din vină o poartă Consiliul Județean Sibiu și primăria Poplaca.”

Sursa: https://www.turnulsfatului.ro/2024/05/31/cristian-marinescu-rdquo-la-sibiu-nu-avem-noua-candidati-la-primarie-ci-doar-trei-restul-sunt-pe-blat-rdquo-211660

Noi suntem perfect de acord că funcționarii din cadrul Consiliului Județean Sibiu și doamna Câmpean Daniela sunt de vină , dar nu pentru motivele invocate de Marinescu Cristian, sunt de vină că nu au aplicat legea în cazul acestuia.

La fel de vinovați sunt angajații Jandarmeriei Sibiu și ai Inspectoratului  de Poliție Sibiu CARE AU TRECUT NEPĂSĂTORI PE LÂNGĂ REMORCA PARCATĂ ÎN FAȚA MAGAZINULUI DUMBRAVA DIN Sibiu în care trona un afiș de 2metri pe 1 metru cu degrabă șmecheritorul Marinescu Cristian care purta culorile drapelului României, deși Biroul Electoral Județean l-a obligat să schimbe acele afișe.

Tulburările de personalitate afectează pe mulți dintre semenii noștrii. Aceștia trec prin adevărate drame , nebeneficiind de sprijin emoțional din partea familiei.

Pe această cale ne manifestăm empatia cu acești semeni ai noștri,greu încercați.

Sursa: https://ziarullumina.ro/societate/psihologie/tulburarile-de-personalitate-si-efectele-lor-negative-154349.html

Atragem atenția plini de compasiune asupra acestor efecte negative:

Tulburarea de personalitate antisocială reprezintă un tipar comportamental pervaziv, caracterizat prin desconsiderarea şi încălcarea drepturilor celorlalți.

Una dintre credințele centrale ale acestei tulburări este:

„Dacă nu îi impulsionez pe ceilalți (sau nu îi manipulez, profit de ei sau atac), nu voi obține niciodată ceea ce merit”.

Tulburarea de personalitate histrionică reprezintă un tipar comportamental pervaziv, caracterizat prin exprimarea excesivă a emoţiilor şi căutarea captării atenţiei celor din jur, care debutează la vârsta de adult tânăr.

Se manifestă în diverse situaţii şi îndeplineşte cinci sau mai multe din următoarele:

Se simte incomod în situaţiile în care nu se află în centrul atenţiei, interacţiunea individului cu alte persoane este nepotrivită din cauza comportamentului inadecvat, cu tentă sexuală sau provocatoare, afișează o trecere rapidă de la emoție la alta și exprimă emoții superficiale.

Individul se folosește, în mod regulat, de aspectul său fizic pentru a atrage atenția asupra sa, are un stil de exprimare verbală care urmărește să impresioneze audiența, dar care este superficial și lipsit de detalii, exprimarea emoțiilor este exagerată, teatrală și dramatică, individul este sugestibil (poate fi foarte ușor influențat de alte persoane sau de circumstanțe), apreciază greșit relațiile cu cei din jur și consideră că aceste relații sunt mai apropiate decât sunt în realitate.

Tulburarea de personalitate histrionică este definită de exprimarea excesivă a emoțiilor, dorința de atragere a atenției și o imagine de sine distorsionată.

Tulburarea de personalitate narcisică reprezintă un tipar pervaziv, caracterizat prin sentimente de grandoare (în fantezii proprii sau în comportament real), nevoie de admirație și lipsă de empatie față de ceilalți, care debutează la vârsta de adult tânăr.

Se manifestă în diverse situaţii şi îndeplineşte cinci sau mai multe criterii din următoarele:

sentiment exagerat al importanţei de sine (își exagerează realizările și talentele, se așteaptă să fie recunoscut ca superior fără a avea realizări pe măsură), este preocupat de fantezii sau succese nelimitate, putere, strălucire, frumusețe sau dragoste ideală, crede că este special și unic, că poate fi înțeles numai de persoane speciale sau cu statut înalt și că poate fi afiliat numai cu persoane sau instituții importante, are nevoie constantă de admiraţie excesivă, are sentimentul că este îndreptăţit să obţină anumite favoruri (are aşteptări nejustificate să fie tratat într-un mod special sau ca toţi ceilalţi să se conformeze automat regulilor lor), are tendinţa de a profita de relaţiile interpersonale, este lipsit de empatie, este incapabil să recunoască sau să identifice sentimentele şi nevoile celorlalţi, adesea îi invidiază pe ceilalţi sau crede că este invidiat de ei și are un comportament sau o atitudine arogantă, de superioritate.

Tulburarea de personalitate narcisică este definită de grandoare, exagerarea propriilor calităţi, nevoia de admiraţie și lipsă de empatie.

Așteptăm plini de interes , să primim copii ale notificărilor de demolare și readucere la situația anterioară a terenului aparținând Comunei Poplaca ocupat abuziv de către familia Marinescu care a edificat construcții ilegale pe domeniul public.

Domnule Budin ,ar fi bine să vă grabiți cu această activitate. Și noi vom fi ocupați să aflăm despre ce au în comun persoanele Blaga Aurel , Cristescu Angela , Florescu Nicu , Roșu Claudiu , Bexa S. si Ghiță Constantin.

Arhivă:

Familia Marinescu sau alt caz Coldea la SIBIU

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *