Ziarul care ține cu românul

Video/Polițiștii sibieni vânați de un activist ce se pretinde procuror?

Într-un nou episod din confruntarea dintre activiștii sibieni și Politia Locala Sibiu, protagoniștii se află din nou sub lumina penibilului.

Ingeniozitate răzbunătoare la Sibiu?

Activistul sibian O. A. a reușit cu ingeniozitate să aducă o anumită notă de subversiune în modul în care a adus în discuție neregulamentele în trafic, plasând astfel poliția locală într-o situație penibilă pentru a doua oară, asta după ce în urmă cu câteva luni, au reușit performanța să ridice un autoturism civil din cadrul IPJ Sibiu aflat în timpul srviciului.

Răzbunare pentru că un polițist de la rutieră a avut tupeu să îl amendeze

Chiar dacă existau mai multe vehicule parcate într-un mod neconform regulamentelor în zona respectivă, activistul și-a îndreptat atenția cu precădere către automobilul aparținând unui agent de poliție de la rutieră.

Motivația din spatele acestei alegeri o constituie evenimentul anterior în care activistul A. O. a fost, la rândul lui, în centrul atenției pentru încălcarea regulilor de circulație.

Cu doar câteva zile în urmă, același activist a fost surprins în neregulă pe Strada Semaforului, fiind sancționat contravențional cu suma de 1,740 de lei.

Hărțuire sau exces de zel?

Atitudinea incisivă a activistului sibian a atras tot mai mult atenția opiniei publice, datorită faptului că acesta prezintă  situații de acest gen, din dorința de a-și manifesta răzbunarea față de anumiți angajați ai Statului Român.

În loc să scoată în evidență cazurile problematice din județul Sibiu, acesta preferă sub ,,mantaua” de activist, să își rezolve propriile răzbunări, prezentând cazuri care aparent par a fi un deliciu pentru consumatorii de astfel de materiale din mediul online.

A. O. Procuror în cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sibiu?

În urma unor informații apărute de ultima oră, polițiști din Cadrul IPJ Sibiu ar fi ,,anchetați”  de acest ,,procuror” care a reușit să păcălească o tânără prin funcția pe care o deține, (procuror) și că dorește să facă lumină în cazul polițiștilor pe care îi urmărește.

În urma discuției telefonice cu reprezentantul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sibiu, acesta a infirmat faptul că  A. O. ar fi procuror.

Activiști sau profitori?

Cu toate că semnalarea și încercarea de a aduce la lumină neregulile din trafic pot fi privite ca un pas spre îmbunătățirea situației, strategia lor de a selecta cazurile în funcție de vendeta personală ar putea submina credibilitatea demersurilor lor.

Astfel, în loc să inspire schimbare și conștientizare în rândul cetățenilor și al autorităților, modul în care acești activiști își promovează cauza ar putea să îi îndepărteze de la un scop nobil și să îi plaseze într-o lumină mai puțin favorabilă.

Revenim cu detalii incendiare despre cum o damă de companie predinde 5000 de Lei, ulterior 5.000 de Euro pentru a declara ce vrea falsul ,,procuror”, iar pe această cale, sperăm ca opinia publică să nu mai fie atât de naivă.

Sursa Video Tik Tok:

În curând vom reveni cu video original după ce vom cere un punct de vedere autorităților competente dacă polițiștii chiar sunt cercetați așa cum ar susține ,,CERCETĂTORUL” de ocazie.

Știrea inițială cu polițiștii locali de la Sibiu:

Video/Comanda este clară – Politia Locala Sibiu amendează polițiștii

 

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Sursa foto: Facebook
Sursa Video: Tik Tok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *