Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor la data de 21 mai 2019

Reținuți, după ce ar fi provocat scandal

La data de 21 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut patru localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 15,30, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Mediaș, între cei patru medieșeni, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, conflict care a dus la deranjarea clienților localului și distrugerea unor articole de mobilier.

Cei patru au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

La volan, fără permis de conducere

În jurul orei 19,00, în municipiul Mediaș, pe strada Aurel Vlaicu, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține dreptul de a conduce.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În jurul orei 20,30, pe DJ 106, pe raza localității Nocrich, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 20 de ani.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, în plus fiind și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

În jurul orei 02,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost depistat un alt șofer aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *