Ziarul care ține cu românul

Jefuită la 71 de ani în Sibiu – hoțul are 13 ani

Așa cum v-am obișnuit, colaboratorii ZIUA ONLINE sunt pe teren NON-STOP. Bucuria pe care o purtăm în suflet, este că putem să aducem informația în casele oamenilor arătând cu exactitate ce se întâmplă cu adevărat în orașul nostru și nu numai.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape!

 

Reținuți și cercetați pentru complicitate la tâlhărie

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 15,00, o sibiancă în vârstă de 71 de ani a reclamat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla pe Aleea Taberei din municipiul Sibiu, un tânăr i-a smuls de la gât lănțișorul din aur și a fugit într-o direcție necunoscută.

Știrea inițială:

Bătrânică de 71 de ani jefuită ziua în amiaza mare în Municipiul Sibiu

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, la data de 22 iulie a.c., un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a fost identificat ca presupus autor al infracțiunii.

De asemenea, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârsta de  16, 27, respectiv 30 de ani, domiciliați în același oraș, cercetați penal pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de la tâlhărie.

Față de cei trei , s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENȚI LA DATORIE!

Foto: arhiva personală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *