Ziarul care ține cu românul

Revoltă în presa locală sibiană – Care este interesul?

Un ,,mare” jurnalist sibian, care face bineînțeles presă doar din vârful patului, își permite să atace în stânga și în dreapta cum de și-au permis oamenii legii să îl sancționeze pe arhitect, ba mai mult, acesta se arată indignat de faptul că soția arhitectului este un prosper om politic, care în urma acestui incident a fost nevoită să demisioneze.

,,Peștișorul” în cauză, își permite să conteste munca de teren, aducând acuzații extrem de grave cu privire la mediatizarea acestui caz ,,în mod intenționat”.

Probabil în viziunea jurnalistului, faptele de corupție trebuiesc expuse doar cu permisiunea acestuia, pe calea aceasta cerându-ne scuze public că am publicat fără acordul dânsului.

Oamenii legii acuzați și amenințați că își fac treaba?

,,Este un caz care trebuie urmărit atent şi de aproape, pentru că, în opinia mea, este un caz clasic de vendetă politică, iar cei care instrumentează cazul, sunt nişte marionete care nici nu realizează în ce s-au băgat.” scrie pe pagina de specialitate a jurnalistului.

Știind că S.C. Ziua Online SRL este o publicație on-line care desfășoară muncă de teren, jurnalistul minunat a trimis un      ,,colaborator” pentru a încerca să afle modul de lucru. Publicația este deschisă la parteneriate cu colegii din breaslă, ba chiar ne-am bucura să vedem jurnaliști pe teren și să nu se facă audienta pe spatele Ziua Online. Când o informație ajunge de la cineva, se trece sursa, dar anumiți jurnaliști sibieni nu prea știu ce înseamnă acest lucru.

Acuzații grave aduse unui alt cotidian local!

,,…Acum ajungem şi la soţia arhitectului. Pe care acelaşi ziar local şi-a făcut rapid datoria, pentru care jurnaliştii sunt plătiţi, de a scoate în evidenţă că soţia e vicepreşedinte USR Şelimbăr. De parcă asta avea vreo legătură cu cazul. Mă mir că nu au aflat că arhitectul şef simpatiza cu PSD, ca ideologie. Dar de fapt asta nu era important. Important era de fapt atacul la USR, soţia fiind potenţial candidat la Consiliul Local Şelimbăr sau poate chiar mai mult…. Ne reamintim cazul Barna, căruia un ziar i-a servit o anchetă la începutul campaniei electorale, din care doar liberalul Iohannis a avut de câştigat…” Se arată pe pagina de specialitate a jurnalistului.

În numele acestei publicații nu ne permitem să ne cerem scuze, fiecare să răspundă pentru faptele sale.

DNA acuzat că ține ,,la sertar” un dosar de 5 ani

Grav este că o instituție importantă de pe teritoriul României este trasă la răspundere că ține ,,la sertar” un dosar de 5 ani.

,,…De obicei cazurile de corupţie sunt apanajul DNA. Acelaşi DNA care ţine la sertat ÎNCĂ deschis dosarul fostului primar de Şelimbăr, Maricuţa, şi a actualului primar recent devenit liberal Grecu. Dosar deschis, dar nefinalizat de 5 ani. De data asta DNA nu a fost implicat, ci doar procurorii locali…”.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Se arată pe comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *