Ziarul care ține cu românul

Un consilier USR discrimineaza copiii claselor 2 – 8

Daniela Maria Meițescu, consilier USR PLUS Selimbar, a discriminat copiii claselor 2-8 prin initierea proectului ,,Primul ghiozdan.

Daca proiectul ,,Primul ghiozdan” ar fi fost aprobat, toti scolarii claselor 2-8 ar fi fost discriminati, consiliera ignorand faptul ca probleme financiare sunt in toate familiile, nu doar in familiile cu copii in clasa I, motiv pentru care consideram ca aceasta campanie electorala a USR-ului a fost un real esec.

Ghiozdane si rechizite pentru toti copiii claselor 1-8

O parte din consilierii localitatii Selimbar, oameni destoinici, au initiat un alt proiect de hotarare prin care au propus sa se acorde ghiozdane si rechizite tuturor copiilor înscriși la gradinitele si scolile de pe raza comunei Selimbar, nu numai copiilor din clasa I, asa cum isi dorea consilierul USR.

Consilier USR Selimbar pierde initiativa in fata consilierilor

In asentiment cu primarul Grecu Marius, consilierii Botezatu Filip, Oana Cornel, Sapera Camelia, Savu Gheorghe, Mustață Andrei, Bogdan Făgărășan, Nicolae Lazar, Hașegan Claudiu, Preuteasa Nicolae și a domnului Miheț Florin, au reparat nedreptatea propusa de consiliera Usr Plus, Daniela Maria Meitescu ( fosta sef serviciu Economic si candidat al Usr Plus la primăria Selimbar).

Marius Grecu mulțumeste fiecăruia în parte, în numele celor aproape 800 de copii înscriși la grădinițele și școlile din comună care se vor bucura să aibă un ghiozdan plin cu rechizite atât de necesare acum la început de an școlar.

Administrația locală e alături de copiii comunei și susține educația lor!Mult succes tuturor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *