Ziarul care ține cu românul

Autoturism ridicat, Ziua Online vine în ajutorul sibienilor

Așa cum v-ați obișnuit că Ziua Online este ziarul care ține cu românul, echipa noastră a decis să ofere cititorilor noștri un ajutor cu privire la ridicările propriilor autoturisme de către polițiștii locali din orașul dumneavoastră.

Ca simpli contribuabili ce sunt locuitorii Municipiului Sibiu, ar trebui să se țină cont de lipsa locurilor de parcare, mai ales de cele printre blocuri.

Domnule / Doamnă Președinte al Judecătoriei Sibiu

Subsemnata Nume prenume , posesoarea CI seria  ,nr , domiciliată în .. , cu domiciliul procesual și procedural ales în, adresa e -mail , posesor al permisului de conducere seria și nr eliberat pentru categoria  la data de , în calitate de proprietar al autoturismului marca , cu nr de înmatriculare , certificat de înmatriculare formulez prezenta:

CHEMARE ÎN JUDECATĂ

În contradictoriu cu:

 • Serviciul Public de Poliție locală al Municipiului Sibiu prin Consiliul Local al Municipiului Sibiu
 • Serviciul Public de Poliție locală al Municipiului Sibiu prin Primarul Municipiului Sibiu
 • Primarul Municipiului Sibiu în calitate de comitent pentru prepusul Serviciul Public de Poliție locală al Municipiului Sibiu
 • Consiliul Local al Municipiului Sibiu în calitate de comitent pentru prepusul Serviciul Public de Poliție locală al Municipiului Sibiu

Prin care solicităm:

 1. Constatarea nulității dispoziției de ridicare/ mutare , transport și depozitare  seria ……. nr. ……. ca fiind netemeinică și nelegală;
 2. Constatarea nelegalității formularului denumit nulității dispoziției de ridicare/ mutare , transport și depozitare utilizat de către Serviciul…

Continuarea o găsiți în linkul de mai jos:

Contestatie ridicare autoturism

,,Biciulpe sibian, bani să iasă – Ziua Online Ziarul care ține cu românul

Cu toate că parcările lipsesc cu desăvârșire, o minte creață a găsit soluția unei noi taxe pe locul de parcare.

În concluzie, conducerea Municipiului Sibiu dorește mai multe scandaluri printre locatari decât sunt deja în prezent?

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

3 răspunsuri

 1. Bună ziua,
  În primul rând nu scrie nicăieri că,trebuie să parchezi în fața scării blocului în care locuiești sau în fața instituției unde ai treabă. Uitați-vă în Germania cât mergi pe jos din locul unde parchezi masina până la instituția unde ai treabă sau blocul unde locuiești, pentru că acolo sunt angajați ai primăriei care îți lasă amenda la ștergătoare și îți înregistrează masina nu o ridică, dar la noi lipsesc acei angajați ai primăriei.
  În al doilea rând să pună taxă la mașinile de VL,pentru că sunt cele mai multe după cele de SB în oraș, care țin locurile de parcare ocupate. Locuiesc în chirie câte 2 sau 3 fiecare are mașină și plătesc taxe și impozite la VL și noi care suntem proprietari nu avem loc de parcare.Am făcut la primărie o sesizare cum că o mașină cu nr de VL staționează de mai mult timp în parcarea din fața blocului, au venit i-au pus un avertisment pe parbriz să mute mașina în 15 zile,a venit omul a mutat-o în alt loc de parcare de pe strada Luptei și staționează acolo nemiscată de o lună jumate. După a doua sesizare pt aceeași mașină cei de la primărie au spus că nu mai pot face nimic pt că dacă a fost mutată înseamnă că circulă.
  Ar trebui cei de la primărie să verifice tot Sibiul să ridice din locurile de parcare mașinile lăsate în paragină care se pot depista foarte ușor sau să avertizeze proprietarul mașinii lăsate în paragină!
  Altă chestiune ar fi ca toți cei care stau la casă și au curte să parcheze mașina în curte!
  Dacă cineva are treabă în centru mai bine la masina pe avarii pe trotuar sau cine știe unde decât să o parcheze în parcarea de la Piața 90 vis a vi de Bulevard atunci trebuie sancționat, dar de cine?
  La serviciul permise,lângă liceul O Goga , sub nasul polițiștilor mașini parcate pe trotuar când au loc în parcarea din Piața 90 nici acolo nu îi vede nimeni!Ar trebui angajați oameni la serviciul parcări al primăriei care să patruleze prin oraș să pună amenzi mașinilor parcate neregulamentar sau în locul de parcare cu plată și fără tichet.

  1. Nu sunt din și nu am masina de VL, dar dacă omul are plătite impozitele, RCA-ul, are ITP-ul la zi și vrea să-și țină mașina într-un loc în care legea nu-i interzice și să o scoată ”la plimbare” doar o dată la 2-3 luni, ce poți să-i faci …?

   1. Să o parcheze unde a plătit taxele. Dacă nu e din orașul Sibiu să o parcheze acolo de unde e. Idem mașinile de servici.
    Iar 100 de lei pe lună e exagerat – înseamnă 1200 lei pe an. Cât e venitul acela minim pentru pensionari ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *