Ziarul care ține cu românul

Frații de AUR Simion și Roman atacă fotoliul de primar în cetatea Sibiului?

Frații de Aur Cristian Roman (Băzărâncă) zis și Cristinel de la Vâlcea și George Simion pot aduce sau nu AUR-ul în Cetatea Sibiului?

După asaltul cam eșuat asupra cetății Sucevei, armata de AUR a lui Simion încearcă insidios să ocupe fără efort Primăria Municipiului Sibiu folosindu-se de un om care a demonstrat  de-a lungul vieții sale un carierism amestecat cu oprtunism, demn de Piesa lui Aurel Baranga ,,Sfântul Mitică Blajinul.”

Cristian Roman Băzărâncă regretat de unii dintre concetățenii săi:

Conform vizitatorilor online, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu are condiții hoteliere care rivalizează cu clinica Polisano.

Cine a realizat reparațiile de la Spitalul de Plămâni   și cu ce bani?

Lucrările au fost executate de firma S.C. Electrovâlcea SRL, ordinul de începere fiind dat în 16 iulie 2021 iar valoarea totală a investiției este de 10.398.056,84 lei, cu TVA, suma fiind compusă din asistența financiară europeană nerambursabilă de 7.494.216,27 lei, cu TVA, precum și de fonduri asigurate de Consiliul Județean Sibiu:

  • 152.943,19 lei cu TVA, contribuție proprie la proiect și 2.750.897,38 lei, cu TVA,

pentru lucrări neeligibile din punct de vedere al ghidului de finanțare, dar absolut necesare pentru o bună desfășurare a actului medical: instalații sanitare, electrice, utilități, intervenții la structură, echipamente de detectare și scară de incendiu, canalizare menajeră și pluvială, precum și lucrări de refacere interioare după reabilitare spune Cristian Roman Băzărâncă  ot Țara Loviștei.

Sursa: http://spital-tbc.ro/2022/09/16/final-de-proiect-la-spitalul-de-pneumoftiziologie-sibiu-toti-pacientii-vor-beneficia-de-conditii-de-spitalizare-la-standarde-europene/

Cine este în spatele S.C. Electrovâlcea SRL? 

,,Societatea Comerciala ELECTROVALCEA – S.R.L. Ramnicu Valcea, din judetul Valcea ACT ADITIONAL la actul constitutiv al Societatii Comerciale ELECTROVALCEA – S.R.L.

Subsemnatul Ciogescu Ovidiu-Eugen, cetatean roman, avand [***CNP***], nascut in comuna Budesti, judetul Valcea, cu [***domiciliu***] judetul Valcea, posesor al [***pasaport***]3, eliberat de autoritatile romane, in calitate de asociat unic al Societatii Comerciale ELECTROVALCEA – S.R.L., in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990, republicata cu modificari, si in temeiul prevederilor art. 35 alin. 1 lit. l) din Legea nr. 359/2004, cu completarile si modificarile …”

Isprăvile vitejești ale lui  Ciogescu Ovidiu-Eugen – Comunicat DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:

DOBRIŞAN DORIN, director al CEC BANK – Sucursala Râmnicu Vâlcea (la data săvârşirii faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut următoarele infracţiuni:

– efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale şi – conflict de interese.

Giogescu Ovidiu Eugen administrator la SC ELECTOVALCEA SRL

CIOGESCU OVIDIU EUGEN, administrator al SC ELECTROVÂLCEA S.R.L. Râmnicu Vâlcea şi CIOGESCU MARIANA, soţia lui Ciogescu Ovidiu Eugen, în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În cursul lunii noiembrie 2007, inculpatul Dobrişan Dorin, în calitate de director al CEC BANK – Sucursala Rm. Vâlcea, în scopul de a dobândi pentru sine sediul vechi al instituţiei pe care o conducea, a organizat vânzarea prin licitaţie publică a acestui imobil şi s-a desemnat preşedinte al Comisiei de licitaţie.

La data de 28 noiembrie 2007, cu ocazia desfăşurării acestei licitaţii, imobilul a fost adjudecat în favoarea S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L., reprezentată de Ciogescu Ovidiu Eugen.

Această licitaţie a fost trucată deoarece toate persoanele fizice şi juridice participante (S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L, Ciogescu Mariana, în nume personal şi o altă societate comercială) au licitat în mod formal, deoarece înţelegerea era ca beneficiarul final să fie Dobrişan Dorin.

Imobilul a fost vândut către S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L cu suma de 804.000 euro (2.883.546 lei), iar contractul de vânzare – cumpărare a fost semnat, din partea CEC BANK – Sucursala Rm. Vâlcea de către inculpatul Dobrişan Dorin.

Dobrişan Dorin noul proprietar

În realitate, Dobrişan Dorin a devenit proprietarul de fapt al acestui imobil şi a procedat la cumpărarea prin interpuşi (S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L) pentru că, având în vedere funcţia sa, se afla într-o situaţie de incompatibilitate, deoarece cumpărarea acestui imobil îi era interzisă prin normele interne ale băncii şi prin Legea 161/2003 privind incompatibilităţile.

De asemenea, deşi în mod formal preţul a fost plătit de cumpărător, banii au provenit de la inculpatul Dobrişan Dorin care a asigurat întreaga sumă prin contractarea unor credite, în nume propriu, de la unitatea bancară pe care o conducea sau prin acordarea de credite în mod preferenţial inculpatului Ciogescu Ovidiu Eugen sau numitului Bododea Constantin.

În plus, după achiziţionarea imobilului, inculpatul Dobrişan Dorin s-a comportat ca un adevărat proprietar, cu toate atribuţiile ce decurg din această calitate.

De altfel, pentru acordarea acestor credite, inculpaţii Dobrişan Dorin şi Ciogescu Ovidiu Eugen şi numitul Bododea Constantin au fost trimişi în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA în cursul lunii octombrie 2010 (detalii în comunicatul nr. 545/VIII/3 din data de 20 octombrie 2010).

În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra imobilului menţionat mai sus

Facem precizarea că Dobrişan Dorin a mai fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA pentru alte fapte reţinute în sarcina sa în calitate de director al CEC BANK Râmnicu Vâlcea (detalii în comunicatele nr. 197/VIII/3 din 28 martie 2012545/VIII/3 din 20 octombrie 2010). De asemenea, Ciogescu Ovidiu Eugen a mai fost trimis în judecată în calitate de administrator al SC ELECTROVÂLCEA S.R.L. (detalii în comunicatele nr. 233/VIII/3 din 12 aprilie 2011545/VIII/3 din 20 octombrie 2010 şi 9/VIII/3 din 12 ianuarie 2011).

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Piteşti

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Încă o ispravă vitejească a lui Ciogescu Ovidiu-Eugen

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Biroul Teritorial Piteşti au decis trimiterea în judecată a primarului din comuna vâlceană Boişoara.

Petre Popescu este acuzat de luare de mită în formă continuată şi fals sub semnătură privată. Alături de el a fost trimis în judecată şi „celebrul” afacerist Ovidiu Ciogescu, aflat la al treilea dosar penal intrumentat de DNA.

Ambii se află în arest preventiv, urmând ca dosarul lor să fie judecat de Tribunalul Vâlcea.

Procurorii îl acuză pe primarul vâlcean de faptul că, timp de patru ani, în perioada 2006 – 2010, a atribuit contracte de lucrări şi achiziţii publice către două firme controlate de Ciogescu cu încălcarea normelor ce reglementează achiziţiile publice.

Peste 1,2 milioane de euro s-au scurs în acest fel din conturile primăriei în buzunarele lui Ciogescu.

În schimb Ciogescu i-a ridicat primarului o mândreţe de casă în Boişoara

„Pentru a ascunde infracţiunea, primarul şi omul de afaceri au semnat un contract de execuţie în fals, neînregistrat în evidenţele contabile”, se arată în comunicatul emis de DNA.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/ramnicu-valcea/ramnicu-valcea-primarul-petre-popescu-trimis-in-1163959.html#google_vignette

 O altă ispravă vitejească a afamiliei Ciogescu

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:

CIOGESCU OVIDIU EUGEN, administrator al SC ELECTROVÂLCEA S.R.L. Râmnicu Vâlcea şi CIOGESCU MARIANA, soţia lui Ciogescu Ovidiu Eugen, în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale.

La data de 28 noiembrie 2007, cu ocazia desfăşurării acestei licitaţii, imobilul a fost adjudecat în favoarea S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L., reprezentată de Ciogescu Ovidiu Eugen. Această licitaţie a fost trucată deoarece toate persoanele fizice şi juridice participante (S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L, Ciogescu Mariana, în nume personal şi o altă societate comercială) au licitat în mod formal, deoarece înţelegerea era ca beneficiarul final să fie Dobrişan Dorin.

Valoarea lucrarilor efectuate de firma S.C. ELECTROVÂLCEA S.R.L

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :7326611.66 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ”

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :7371475.47 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ”

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :7495860.62 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ.

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :7779077.34 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ”

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :7929530.46 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ”

JUDETUL SIBIU valoare lucrări :8428991.76 RON 6/24/2021 Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu- Pavilion 2 și Pavilion Administrativ”.

Ghicitoarea zilei?

A cui o fi casa asta din comuna Budeşti, str. Racoviţa 222, județul Vâlcea, cum i-a crescut brusc valoarea și cui i-a fost închiriată?

Despre aceste aspecte și alte isprăvi vitejești vom revenii.

Arhiva Cristi Roman:

Două botezuri și un naș – Roman Cristian fost Bazarâncă Vasile și Ciprian Marica

Roman Cristian aka Bazarâncă Vasile + Caracatița +impunitate = Love

Roman Cristian și amintirea lui Bazarâncă Vasile

Cristian Roman bucătarul, protestatarul, profesorul, directorul sau doctorul?

Roman Cristian fost Băzărâncă descălecătorul – CJ Sibiu incompetență la alt nivel

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *