Ziarul care ține cu românul

Razie de amploare pentru prinderea unui hoț în Municipiul Sibiu – hoțul a fost prins

În data de 18 iulie 2019, în jurul orei 22.10  două persoane au observat un tip care se pare le-ar fi furat telefonul. Aceștia au început să îl urmărească de pe strada 9 Mai până în zona blocului plombă din zona gării. Păgubiții au anunțat imediat evenimentul la 112, unde s-a prezentat un echipaj de Jandarmi, un echipaj al Poliției locale și mai multe echipaje de poliție ale IPJ Sibiu. În urma raziei de amploare desfășurate în zonă, hoțul a fost găsit sub podul gării de polițiști, găsindu-se asupra lui și telefonul furat.

Hoțul a fost condus la sediul Poliției, und se vor lua măsurile legale ce se impun.

Am uitat de Dumnezeu?

Tâlhăriile se țin lanț în ultimul timp, polițiști înjunghiați, copii, bătrâni tâlhăriți și toate acestea pentru că uităm să ne educăm copiii. Nu banii cumpără dragostea ci expicația ce este bine și ce este rău. Fugim de biserică că ,,biserica îndoctrinează”, oare biserica nu ne învață să fim buni?

Reflectați la ce se întâmplă în jur până nu este prea târziu.

Iubeșteți aproapele ca pe tine însuți!   

Revenim cu detalii!

UPDATE!

În seara zilei de 18 iulie a.c., în jurul orei 21,15, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu despre faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, i-a furat telefonul mobil în timp ce se afla pe terasa unui local public de pe Bulevardul General Magheru din municipiul Sibiu.
În urma investigațiilor efectuate de către polițiști în baza semnalmentelor oferite de victimă, în jurul orei 22,00, în zona străzii Uzinei din municipiu, a fost identificat un sibian în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.
De asemenea, în zonă a fost găsit și telefonul reclamat ca furat, acesta fiind returnat persoanei vătămate.
În cauză, polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *