Ziarul care ține cu românul

Spațiul public este al tuturor

Sfârșitul săptămânii trecute s-a remarcat prin numărul mare de activități, evenimente cultural-artistice și religioase organizate în județul Vâlcea.

Peste 100 de jandarmi în cooperare cu Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea , Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea și Poliția Locală, au fost angrenați în misiunile de asigurare a ordinii și liniștii publice ce s-au desfășurat în municipiul Râmnicu Vâlcea, Dăești, Horezu, Brezoi, Roșiile, Bărbătești, Prundeni, Fârtățești, Laloșu, Frâncești, Călimănești.

O altă misiune a jandarmilor vâlceni a fost aceea de informare, prevenire și combatere a oricăror fapte care ar fi putut perturba buna desfășurare a manifestărilor culturale, prilej cu care Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea a inițiat Campania ,, Spațiul public este al tuturor! ,, .

Nu uitați, în cazul în care sunteți victime ale unor fapte antisociale sau martori la producerea unor astfel de fapte sa va adresați direct jandarmilor aflați în dispoztive sau să apelați la numărul unic de urgență 112!

Purtător de cuvânt al IJJ Vâlcea

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *