Mizeria servită la spitalul din Sibiu în comparație cu mâncarea servită la spitalul din Alba Iulia

sâmbătă, 3 septembrie 2022 07:16
Mizeria servită la spitalul din Sibiu în comparație cu mâncarea servită la spitalul din Alba Iulia

Personalul angajat în cadrul restaurantului din Sibiu care distribuie mâncarea pacienților internați își dă silința să se facă de râs pe zi ce trece prin batjocura adusă pacienților internați la Spitalul de Urgență Județean.

În urma articolului apărut în spațiul public cu privire la hrana servită pacienților din Alba Iulia, observăm că în orașul Președintelui țării dl. Klaus Iohannis, batjocura atinge cote maxime, nimeni din responsabili nefiind trași la răspundere.

Odată cu intrarea în vigoare a legii care prevede creșterea alocației de hrană în spitale, prin desființarea blocului alimentar la Sibiu nu s-a reușit îmbunătățirea meniului acordat pacienților, aceeași mizerie fiind servită zilnic sub atenta supraveghere a conducerii spitalului, cât și a Consiliului Județean Sibiu.

La Alba Iulia se poate, la Sibiu încă nu

La Spitalul de Urgență Alba Iulia, pacienții care efectuează internări de zi primesc o gustare, o sticlă de apă plată și o cafea.

Potrivit surselor, la Spitalul de Urgență Sibiu pacienții care efectuează internări de zi primesc indiferență însoțită de invitații discrete la cabinetele particulare ale medicilor de gardă.

Adrian Bibu susține că hrana este extraordinară

Din punctul de vedere al Administratorului Public Județean Adrian Bibu, mâncarea este foarte bună și doar tempoul este o problemă.

Adrian Bibu mândru de PeNeLe găsite în caserolă ?

La meniu, ghinioniștii internați la Spitalul Județean de Urgență Sibiu au avut parte de bătaie de joc, aceștia fiind serviți cu pulpe necurățate, ieșind PeNeLe la suprafață.

După cele prezentate, domnul Adrian Bibu susține că mâncarea este bună, motiv pentru care își permite aroganța de a începe campania electorală cu 2 ani înainte de restul rivalilor politici.

Aparent, scopul comun al conducerii SJU Sibiu este de a oferi pacienților o alimentație proastă și nicidecum o alimentație sănătoasă cu un aspect plăcut.

Alba Iulia surclasează Sibiul demonstrând că acolo pacientul contează

În atenția sibienilor:

La spitalul Județean de Urgență Alba Iulia la fiecare început de săptămână meniul pe următoarele zile se afișează la avizierul fiecărei secții.

Acesta este diferențiat în funcție de afecțiunile medicale (diferit pentru pacienții cu diabet, hepatici sau oncologici).

Atașat, regăsiți o serie de fotografii cu mâncăruri gătite și servite pacienților din cadrul SJU Alba Iulia ciorbe sau supe, feluri principale, garnituri, salate și deserturi.

Toate sunt preparate respectând normele în domeniul dieteticii și echilibrului alimentar.

Misiunea de a comunica opiniei publice este opțională? - Poet sau purtător de cuvânt?

https://ziuaonline.com/stiri-la-cald/poetul-de-la-scju-sibiu-despre-nefericitul-caz-al-actorului-iustinian-turcu

Video cu micul micul dejun la Sibiu

Poftă bună!

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa PNL News Stiri adrian bibu pnl sibiu Consiliul Judetean Klaus Iohannis spitalul sibiu Spitalul Alba Iulia
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop