Ziarul care ține cu românul

Urmărire ca în filme pe străzile Sibiului – cu dosar pentru tâlhărie, prins fără permis

Cercetat pentru că a condus fără permis

În timp ce se deplasa pe Calea Dumbrăvii cu mopedul, conducătorul a virat pe o stradă cu sens unic, fapt pentru care a atras atenția polițiștilor care se aflau în zonă.

Pe surse, oamenii legii au constatat că individul care conducea mopedul, are un dosar penal în lucru pentru tâlhărie

La data de 13 august a.c., în jurul orei 01,50, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au efectuat semnalul de oprire față de conducătorul unui moped care transporta doi pasageri și circula pe direcția centru – Rășinari, fără a respecta semnificația indicatorului „Acces interzis” instalat la începutul sectorului de drum cu sens unic.

La vederea echipajului de poliție, cei trei ocupanți au coborât de pe scuter și au încercat să fugă, dar au fost prinși în scurt timp ce către polițiștii care au intervenit la fața locului.

Cel care se afla la ghidonul mopedului a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 18 ani. Acesta era însoțit de alți doi sibieni în vârstă de 15, respectiv 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul care a condus nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

Foto arhivă.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *